Pražma královská s bramborami a chřestem

Sea bream / Pražma královská
Sea bream / Pražma královská

Suroviny

Pražma královská
chřest
brambory
rajčata
ocet balsamico
cukr
extra virgim olivový olej
sůl a pepř

Postup

Brambory si uvaříme v páře. Rajčata spaříme, oloupeme a vydlabeme semínka. Necháme je okapat a nakrájíme. Filé pražmy si nakrájíme na větší kusy. Stonky chřestu si očistíme, odkrojíme spodní tvrdou část, oloupeme je škrabkou, omyjeme, pokrájíme a uvaříme. Na pánvi si rybí maso osmažíme dozlatova. Osolíme a opepříme. Vyjmeme z pánve a necháme někde stranou v teple. Ve stejné pánvi na oleji osmažíme brambory a chřest. Osolíme a opepříme a přidáme pár kapek octu. Vše podusíme. Na další trošce oleje podusíme rajčata které osolíme, opepříme a přidáme špetku cukru. Rybí maso, chřest a brambory servírujeme na míse a navrch dáme rajčata. Ihned podáváme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *