Pražma královská s bylinkovou nádivkou a citronem

Pražma královská
Pražma královská

Suroviny

Pražma Královská
tymián
estragon
citron pokrájený na kolečka
olivový olej
mořská sůl
pepř

Postup

Pražmu vykucháme a očistíme od šupin. Z obou stran ryby nařízneme 3mi až 5ti příčnými řezy a zevnitř nasolíme a opepříme.
Poté do břišní dutiny vložíme 2 až 3 kolečka citronu a větvičku čerstvého tymiánu a estragonu. Rybu potřeme trochou olivového oleje a ještě zlehka posolíme a opepříme i vnější strany. Takto připravenou rybu necháme 2 až 4 hodinky odležet v lednici. Ryby nakonec vložíme do trouby na pečící papír a pečeme zhruba 30minut na 180stupňů.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *