Pražma královská s cizrnou

Pražma královská
Pražma královská

Suroviny

filety z Pražmy královské
cizrna ve slaném nálevu
zelená jarní cibulka
řapíkatý celer
rajčata
olivový olej
sůl
červená sladká paprika
chilli papričky dle chuti

Postup

Necháme si jeden filet v celku a ostatní nakrájíme na kousky, které osmažíme na olivovém oleji. Osolíme a přidáme červenou sladkou papriku. Na pánvi prudce osmahneme nakrájenou zelenou jarní cibulku – celou tzn.bílou i zelenou část, přidáme nakrájený řapíkatý celer a cizrnu ve slaném nálevu. Nakonec přidáme nakrájené rajčata a nadrobno nakrájenou zelenou část celeru. Směs osolíme a přidáme nadrobno nakrájené chilli papričky. Ryby smícháme se směsí cizrny a zeleniny. Filet v celku osmažíme po obou stranách a servírujeme na připravenou směs.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *