Pražma na rozmarýnu

Pražma královská
Pražma královská

Suroviny

Pražma královská celá
Rozmarýn řezaný čerstvý
Česnek kuchyňský
Sůl standard
Pepř bílý mletý
Olivový olej

Postup

Do vyčištěné a omyté pražmy vložíme větvičku rozmarýnu (protáhneme břichem až do pusy). Dále do břicha dáme stroužek česneku, sůl a pepř. Boky pražmy nařízneme podél páteře asi 3 cm. Pražmu osušíme a potřeme olejem. Dáme nejprve opéct na pánev a dopečeme v troubě na 190°C, 20minut. Jako přílohu dáme Opečené brambory nebo bílou bagetu.
Jako nápoj doporučujeme Rulandské šedé..

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Pražma královská
Pražma královská

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *