Pražma s krustou z petrželky

Pražma královská
Pražma královská

Suroviny

Pražma
parmazán
celozrnný toastový chleba
petrželka
neloupaný sezam
olivový olej
citrón
sůl
barevný pepř drcený

Postup

Filet omyjeme a osušíme. Osolíme a pokapeme šťávou z půlky citrónu. V robotu rozsekáme toastový chléb s kudrnkou. Přidáme parmezán, sezamové semínko, olivový olej, šťávu z druhé půlky citrónu a pepř podle chuti. Rybí maso rozložíme na plech, vyložený pečícím papírem a rovnoměrně na něj navrstvíme petrželkovou směs. Pečeme v troubě při 180 stupních 25-30 minut.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *