Předkrm – krevety v grapefruitu

Argentinské krevety
Argentinské krevety

Suroviny

2 ks grapefruitu
1 ks rajčete
200 g majonézy
120 g krevet
1 lžíce rajčatového protlaku
moučkový cukr
sůl

Postup

Grapefruity rozkrojíme příčně na půlky, opatrně vyjmeme jednotlivé dílky, odblaníme je a mírně poprášíme moučkovým cukrem. Vložíme je zpět do grapefruitové kůry. Poté si lehce osmahneme na olivovém oleji nakrájené krevety které dáme vychladnout. Poté vrstvíme do grapefruitové kůry,osolíme, přelijeme majonézou smíchanou s rajčatovým protlakem a ozdobíme plátky rajčete
Podáváme dobře vychlazené.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *