Pstruh na grilu plněný pomerančem

Pstruh lososovitý
Pstruh lososovitý

Suroviny

Pstruh lososovitý
slanina
pomeranč
máslo
mletá paprika
koření – Bylinkové máslo
sůl
alobal

Postup

Pstruha očistíme, osušíme a osolíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením bylinkové máslo. Dovnitř vložíme 2 plátky másla a 2 kousky oloupaného pomeranče. Na alobal si položíme plátky slaniny. Pstruha položíme na slaninu a zabalíme ho do ní. Navrch dáme 2 plátky másla, zbytek pomeranče a jemně posypeme sladkou paprikou. Alobal dobře zabalíme tak, aby při grilování máslo nevyteklo. Grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran. Při rozbalování dáme pozor aby nám máslo nevyteklo a můžeme rybu ještě případně dogrilovat dozlatova v otevřeném alobalu.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *