Rizoto ala kalamára

Kalamáry
Kalamáry

Suroviny

Kalamáry
jarní cibulka
hladká mouka
sůl a pepř
čerstvé špenátové listy
extra virgin olivový olej
bio citron
rýže
smetana 30%

Postup

Kalamáry si pečlivě vyčistíme. Vytáhneme z těla kost a celou ji uvnitř vyčistíme a omyjeme. Odkrojíme chapadla a sloupneme tenkou kůžičku. Tělo kalamáry potom nakrájíme na kolečka. Lehce pokapeme citronovou šťávou, posolíme ,popepříme a obalíme v hladké mouce. Na oleji si zpěníme jarní cibulku a přidáme kolečka kalamár. Dáme si vařit rýži. Jakmile máme kalamáry opečené dozlatova, přidáme omyté listy špenátu a uvařenou rýži. Lehce zakápneme smetanou a povaříme. Ihned podáváme.

DSC_7184

 

 

 

 

 

 

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *