Ryba pečená s citronem a bazalkou – Treska, Mořský vlk…

DSC_6362
Mořský vlk

 

Suroviny

Celá ryba, Treska, Mořský vlk..
Extra virgin olivový olej
Čerstvá bazalka
Nastrouhaná kůra z bio citronu
Šťáva z bio citronu
Rajčata
Hrubá sůl a pepř

Postup

Celou rybu vyčistíme a omyjeme v studené vodě. Obalíme ji v olivovém oleji a břišní dutiny vyskládáme lístky bazalky a trochu citronové kůry. Ryby vložíme do zapékací mísy spolu s rajčaty a vše okořeníme dle chuti solí a pepřem. Vše pečeme v předehřáté troubě na 220°C cca 20 minut. Potom pokapeme citronovou šťávou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *