Rybí karbanátky se zeleninou

Filé z Tresky
Filé z Tresky

Suroviny

filé z Tresky
hlávky čínského zelí
velká mrkev
cibule
toustový chleba
trochu mléka
vejce
sůl
pepř
petrželka
trochu hladké mouky na obalení
olej

Postup

Plátky chleba nalámeme na kousky a zvlhčíme mlékem. Filety umeleme, zelí nastrouháme nebo nasekáme nadrobno, mrkev nastrouháme a cibuli také nadrobno nasekáme. Vše dáme do mísy, přidáme vejce a rozmočený toustový chléb, osolíme, ochutíme pepřem a nasekanou petrželkou. Z hmoty tvoříme navlhčenou rukou placičky, obalíme je v hladké mouce a naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Lehce je postříkáme olejem a pečeme ve středně rozehřáté troubě, až dostanou zlatavou barvu.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *