Salát Catalana se Saku tuňákem

Saku Tuňák AAA Grade
Saku Tuňák AAA Grade

Suroviny

Saku Tuňák AAA Grande
bílé fazole namočené den předem
rajčata
červená cibule
bazalka
olivový olej extra virgin
vinný ocet
sůl a pepř

Postup

Předem namočené bílé fazole si uvaříme v osolené vodě a necháme stranou vychladnout. Rajčata a cibuli si nakrájíme, smícháme s fazolemi a přidáme sůl, pepř, ocet a olivový olej. Saku tuňáka si nakrájíme na velmi tenké plátky. Salát si dáme na talíř, posypeme čerstvou bazalkou, přidáme pár kapek olivového oleje a nahoru naskládáme plátky syrového tuňáka.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *