Salát s kuskusem a krevetami

Argentinské krevety bez hlavy označení C1
Argentinské krevety bez hlavy označení C1

Suroviny

Krevety
Ledový salát
Rukola
Čekanka kadeřavá
Kuskus
Olivový olej extra virgin
Kokosové mléko
Rajčata sušená v oleji
Chilli omáčka
Sůl
Pepř bílý mletý
Máslo

Postup

Namočíme kuskus do horké vody 10 minut, poté vyzkoušíme zda je měkký a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat přidáme kokosové mléko a promícháme.
Krevety krátce zpěníme na másle (jejich maso je plné vody, proto nesnesou delší tepelnou úpravu), osolíme, opepříme a případně dokořeníme vaší fantazii. Listové saláty promícháme s pokrájenými sušenými rajčaty a kuskusem v kokosovém mléce.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *