Sašimi

Sushi Losos
Sushi Losos
Saku tuňák AAA Grade
Saku tuňák AAA Grade

 

 

 

 

 

 

 

Suroviny

čerstvý losos
treska
saku tuňák AAA Grade
ředkev
mrkev
wasabi
sojová omáčka
suché rýžové víno

Postup

Lososa a tresku omyjeme a osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme velmi ostrým nožem na tenounké plátky. Tuňáka si nakrájíme na drobné kostičky a dáme zvlášť. Zeleninu si očistíme a na struhadle nebo nožem nakrájíme na tenké nudličky. Připravíme si wasabi na zvláštní malé mističky. Do dalších mističek si rozmícháme sojovou omáčku s vínem. Pro každou osobu zvlášť servírujeme na velkém talíři rozdělené rybí maso, vedle zeleninu a na talíř položíme ještě mističky s wasabi a sojovou omáčkou. Varianty mohou být různé… Můžete dozdobit citronem, čerstvými bylinkami. Přidat skleněné nudle nebo mořskou řasu. Výtečné a velmi zdravé!

Saku tuňák AAA Grade
Saku tuňák AAA Grade
Sašimi
Sašimi

 

 

 

 

 

 

 

 

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *