Smažené filé na listovém špenátu

Treska
Treska

Suroviny

file bílé ryby (treska, mořský vlk…)
sůl
pepř mletý
hladká mouka
rostlinný olej
cibule
česnek
máslo
listový špenát  500 – 600g
smetana ke šlehání

Postup

Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme na másle, přidáme očištěný, pokrájený špenát i smetanu a chvilku povaříme, osolíme dle chuti.
Rozdělíme na talíře a na špenát položíme smažený filet. Podáváme s vařenými brambory.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *