Steak Saku tuňák AAA Grade s brokolicí

 

IMAG7188Suroviny

Saku tuňák AAA Grade  (z Ekvádoru, na sushi, za syrova, etc)
Pastiňák,
Brokolice
Máslo
Smetana nad 30%
Olivový olej extra virgin
Sůl
Pepř celý
Pepř bílý mletý

Postup

Čerstvé steaky tuňáky vytažené z lednice necháme cca 10minut odpočinout při pokojové teplotě. Mezitím si nakrájíme na kostičky pastiňák a uvaříme v osolené vodě. Ten potom ušleháme s teplou smetanou a máslem na kaši.

V horkém vývaru po pastiňáku necháme čerstvou brokolici cca 10 minut, ale již nevaříme.
Plátky tuňáka velmi rychle opečeme na grilu či v kontaktním grilu cca 1-2 minuty podle tloušťky steaku. Po grilování musí tuňák být uvnitř stále syrový.
Doporučené nápoje: bílé víno, Rulandské šedé

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

IMAG7171

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *