Tapas s tuňákem

Tapas
Tapas
Tuňák Sashimi
Tuňák Sashimi

 

 

 

 

 

 

 

Suroviny

Tuňák Sashimi
ciabatta
olivy bez pecky celé – černé
cibule červená
paprika červená čerstvá
chilli papričky čerstvé
rajče čerstvé

Postup

Rozkrájíme ciabattu nebo tomu podobné pečivo na plátky, opečeme s trochou olivového oleje na tálu nebo teflonce. Tuňáka nakrájíme na tenké plátky, rajče vyjadřincujeme a nakrájíme na drobno. Cibuli, chilli, olivy a papriku nakrájíme také nadrobno.
Vše promícháme s trochou rajčatové polpy nebo kečupem. Lehce můžeme dosolit.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *