Tatarák z čerstvého Saku tuňáka AAAGrade

Saku tuňák AAA Grade
Saku tuňák AAA Grade

Suroviny

500 g syrového čerstvého Saku tuňák AAAGrade
20 ks snítek koriandru
1 ks šalotky
1-2 lžíce brandy
1 lžíce kapary
šťáva z 1 ks citrónu
mletý pepř
sůl

Postup

Rybí maso nakrájíme velmi najemno. K tuňáku přidáme citrónovou šťávu, brandy, nasekaný koriandr, nadrobno pokrájenou šalotku a kapary, vše důkladně promícháme. Nakonec tatarák dochutíme pepřem a solí.

Takto připravený tatarský biftek servírujeme s opečenými plátky bílé veky.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *