Toast s rybí smaženkou

toast
toast

Suroviny

vařená vykostěná netučná ryba (Mořský vlk, Halibut, Pražma….)
2 žloutky
2 bílky
2 lžíce hladké mouky
sůl, pepř
2 stroužky česneku
1 lžíce nadrobno nakrájené petrželové natě
tuk na smažení

Postup

Filety si vykostíme a omyjeme. Dáme vařit na páru. Potom rybu rozebereme na drobné kousky, smícháme se šlehanými žloutky, moukou, kořením, nadrobno nakrájeným česnekem a petrželkou a pak vmícháme šlehané bílky. Na pánvi rozehřejeme tuk a směs do něj lijeme po lžících. Smažíme po obou stranách a hned podáváme na připravených toastech. Jako přílohu dáme zeleninový salát.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *