Treska na zelenině s makovými brambůrky

čerstvá Treska
Treska

Suroviny:
1ks tresky
řapíkatý celer
1 velká mrkev
1 palička česneku
3 cibule
rajčata
bio citron
sůl
pepř
olej

Příloha:
brambory vařené ve slupce
přepuštěné máslo
sůl
pepř
kopr
lžíce máku

Postup

Na oleji orestujeme nakrájenou zeleninu, okořeníme a dáme do pekáče. Tresku osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Položíme na zeleninu do pekáče, navrch ještě poklademe kolečka citronu a pečeme doměkka.
Oloupané a nakrájené brambory opékáme na másle dokřupava, opepříme, prohodíme s nakrájeným koprem a mákem, aby se brambory hezky obalily. Solíme až těsně před podáváním, aby zůstaly křupavé.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *