Treska s česnekovými výhonky

Treska
Treska

Suroviny

Filety (Pražmy, Mořský vlk, Treska…)
Sůl
Pepř mletý
Hladká mouka
Máslo
Česnekové výhonky
Anglická slanina

Postup

Filety osolíme, okořeníme a obalíme v hladké mouce. Na rozpuštěném másle s trochou oleje (aby se nám máslo nepřepalovalo) osmažíme připravené filety z obou stran dozlatova, které po osmažení uložíme v teple. Do výpeku přisypeme pokrájené česnekové výhonky a slaninu. Vše zprudka za stálého míchání osmažíme, dochutíme dle chuti solí a pepřem a přidáme na talíř ke smaženým filetům.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *