Treska v omeletě

Treska obecná
Treska obecná

Suroviny

Filé z Tresky
2 vejce
1 malá cibule
sůl
čerstvě mletý pepř
špetka mleté papriky
čerstvá pažitka
2 lžíce vody
olej
Postup

Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a vložíme nakrájenou cibuli a rybí filé. Osolíme ho, opepříme a opečeme z jedné strany do zlatova. Filé otočíme, osolíme a opepříme i druhou stranu a posypeme špetkou papriky. V misce rozšleháme vejce, přidáme dvě lžíce studené vody, mírně osolíme a vmícháme jemně nakrájenou pažitku (část si dáme stranou). Vejce nalijeme kolem filé a připravíme omeletu. Pánev můžeme přiklopit pokličkou, aby se nám lépe propekla i vrchní strana. Podáváme s bramborem posypaným zbylou pažitkou.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *