Tuňák na citronovém pepři

Tuňák
Tuňák

Suroviny

Steaky z tuňáka
1 lžička citronového pepře
1 lžíce olivového oleje
sůl

Postup

Steaky z tuňáka omyjeme a osušíme utěrkou. Maso osolíme a posypeme citronovým pepřem z obou stran. Po okořenění pokapeme olivovým olejem a necháme cca 30 minut odležet v chladu. Rozpálíme grilovací pánev a maso opečeme z obou stran do zlatavé barvy. Uvnitř by mělo být maso ještě pěkně červené, ne vysušené.
Jako přílohu podáváme opékané brambory, které již vařené můžeme opékat v jedné pánvi společně s kousky ryby. Výbornou přílohou je hořčicový dresink.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *