Tuňák se zahradním salátem

Tuňák
Tuňák

Suroviny

Tuňák
strouhanka
vejce
hladká mouka
olej
sezónní míchaný salát
šalotka
kapary
šťáva z citronu
cherry rajčata
cukr
olivový olej
sůl a pepř

Postup

Hranol tuňáka obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance. Na pánvi osmažíme ze všech stran a dáme dopéct do trouby na 5 minut na 180°C. Po rozkrojení by měl tuňák zůstat ve středu syrový, růžový. Rajčata obalíme v cukru na na olivovém oleji na pánvi lehce zkaramelizujeme, Osolíme, opepříme. Saláty omyjeme a natrháme. Přidáme šalotku a kapary. Přidáme trochu cukru, pepře a zalijeme citronovou šťávou. Důkladně ale opatrně promícháme. Servírujeme na talíři spolu s rajčaty a nakrájeným tuňákem. Tuňáka ještě osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *