Tuňák v krustě

Tuňák
Tuňák

Suroviny
tuňák steak (200g/ks)
6 kra jíčků bílého chleba
4 stroušky česneku
100g sušených rajčat
bazalka
1ks chilli papričky
40g parmazán
1ks citron
4 lžíce balzamikový ocet
extra virgin olivový olej

Postup

Tuňáka osolíme, opepříme, zakápneme olejem a dáme na 5 minut do trouby pod gril.
Připravíme si:
Chleba nakrájíme na kostičky, hodíme ho do kuchyňského robotu spolu s 2 stroužky česneku a trochou oleje. Vysypeme do misky. Mixér opláchneme a vložíme do něj: sušená rajčata, 2 stroužky česneku, bazalku, chilli papričku, parmezán, citronovou kůru, šťávu z citronu a balsamikový ocet. Vše mixujeme do pasty.
Vyndáme steaky, potřeme je pastou a na pastu „naplácáme“ strouhanku. Dáme opět do trouby a pečeme, dokud se strouhanka neopeče dozlatova.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *