Tuňákový hamburger s medovou omáčkou

Hamburger
Hamburger

Suroviny

žemle
Tuňák
cibulky
čerstvý zázvor
koriandr
rukola
med
hořčice
jabečný ocet
citron
extra virgin olivový olej
sůl a pepř

Postup

Zázvor si nakrájíme a v kastrůlku smícháme med, hořčici, ocet a zázvor. Tuto směs lehce prohřejeme asi 5 minut. Zázvor z ní potom vyjmeme. Cibulky si nakrájíme. Tuňáka si rozmixujeme a smícháme s citronovou šťávou, koriandrem, solí a pepřem. Z masa vytvoříme placky na hamburgry. Žemle si opečeme a poté je rozpůlíme. Tuňákové hamburgery grilujeme z obou stran. Žemle si ozdobíme rukolou, na ni dáme maso, které potřeme medovou máčkou a posypeme cibulí. Přiklopíme a servírujeme.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *