Zapečený Mořský vlk v sýrové krustě

Mořský vlk
Mořský vlk

Suroviny

filé Mořského vlka
mrkev
pórek
zakysaná smetana
sůl
pepř mletý
provensálské bylinky
pažitka
petrželka
kopr
sýr
olivový olej

Postup

Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na kolečka a vše podusíme v pánvi na olivovém oleji. Zapékací misku vytřeme olivovým olejem a naplníme připravenou zeleninou. Na ni rozložíme filé. Trochu osolíme, opepříme a dáme na 15 minut péci do trouby vyhřáté na 225 °C.
Mezitím smícháme zakysanou smetanu s bylinkami a provensálským kořením a trochu osolíme, popř. opepříme. Po 15 minutách rybu vyndáme z trouby a zalijeme smetanou tak, aby celá ryba byla zakrytá. Zasypeme strouhaným sýrem a dáme na dalších 15 minut do trouby.
Podáváme s vařenou rýží nebo bramborami.
Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *