Zeleninový guláš s Halibutem

Halibut filet
Halibut filet

Suroviny

Filety z Halibuta
Máslo
Olej
Cibule
Mrkev
Malý celer
Česnek
Nové koření
Sůl
a pepř
Mletá sladká paprika
Hladká mouka

Postup

Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme orestovat nahrubo nastrouhanou mrkev s celerem, přidáme nastrouhaný česnek, nové koření, zaprášíme paprikou, krátce zarestujeme a zalijeme masovým, rybím nebo zeleninovým vývarem. Vaříme do změknutí zeleniny a krátce před koncem vaření do hrnce přidáme na kostky pokrájené, osolené a opepřené rybí maso. Je vařené za velmi krátkou dobu, proto si už maso raději hlídáme, aby se nám v omáčce nerozvařilo. Zahustíme dle potřeby hladkou moukou rozmíchanou v malém množství studené vody, necháme provařit.
Podáváme s chlebem, rýží nebo těstovinami.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *