Žitné chlebíčky s tuňákem

Saku Tuňák AAA Grade
Saku Tuňák AAA Grade

Suroviny

Saku Tuňák AAA Gande
1 větší lučina (s pažitkou nebo žervé + bylinky)
3 vejce
pažitka
kopr
tmavý žitný chléb
na ozdobu černý kaviár
čerstvý mletý pepř

Postup

Žitný chléb nakrájíme na čtverečky asi 10 x10 cm. Vajíčka, uvařená natvrdo, nakrájíme na plátky. Chléb pomažeme lučinou, kterou malinko opepříme čerstvým pepřem. Poté posypeme pažitkou, nebo nasekanou natí z jarních cibulek, poklademe plátky Tuňáka a nahoru poklademe plátky vařených vajec. Vše ozdobíme trochou černého kaviáru. Až nahoru položíme snítky kopru. Podáváme k vínu, apod.

Fish4u Vám přeje dobrou chuť ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *